Food & Drinks

Lazy havermout banaan pannenkoeken

04.24.16

sunday fun day of zelfs lazy Sunday, het maakt niet uit.  Er mag echter wel 1 ding niet ontbreken op een zondag en dat is….. pannenkoeken. En omdat het alweer een tijdje geleden is na mijn vorige food post, heb ik er weer 1 voor jullie. En deze keer hoe kan het anders, weer 1 met bananen, want bananen zijn fun.

Speciaal voor jullie lazy Sunday havermout banaan pannenkoeken. Ik noem ze lazy omdat je slechts 4  ingredienten nodig hebt, namelijk:

1 banaan
1 ei
70 gram havermout
100 ml melk, amandelmelk of soja melk
(vanille essence naar keuze)

Gooi alle ingrediënten in een blender en mix  totdat het een egaal deeg is. Zet een pan op het vuur en doe er wat boter in en wacht tot het gesmolten is, zet de pan liefst op een laag vuur. Et voila je pan is warm en je kan beginnen met bakken. Bak ze mooi licht bruin aan iedere kant door ze na drie minuten om te draaien. bijna geen moeite en je hebt een geweldig ontbijt waarmee je iedereen laat zien dat je wel degelijk kan koken. Plus ze zijn nog eens gezond ook.

Voor de echte pannenkoeken lovers, bak er wat meer zodat je ook extra hebt en deze eventueel kunt gebruiken voor een snel ontbijt. Eet smakelijk en tot de volgende.
Greetz,
July
havermout banaan pannenkoeken

pannenkoek havermout

 

 

 

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.