Travel

Het geheim om goedkoop te vliegen!

06.15.18
vliegenJa hier zijn we weer. De zomer komt eraan en wie houdt er nu niet van op reis gaan? Ja I know niemand right?

Iedereen heeft wel van die vrienden die te vaak op reis gaan, maar hoe doen ze dat nu juist zonder dat je je spaarrekening moet plunderen. Het geheim is simpel. Reizen/ vliegen hoeft niet altijd duur te zijn. Je moet gewoon de trucjes kennen!

Hier mijn tips:
  1. Zoek je vliegtickets op in incognito modus, zo heb je geen last van cookies en vliegen je vliegticket prijzen niet de hoogte in als je op een andere site naar dezelfde bestemming zoekt.
  2. Again die stomme cookies. Gewoon even je geschiedenis wissen ben je er ook weer vanaf en kun je rustig zoeken, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je teveel betaalt.
  3. Wil je zeker zijn van de beste prijs. Paperflies is je go to site. Deze geeft altijd de beste prijzen weer plus combineert 2 maatschappijen moest dit het goedkoopste zijn. Hang je ook niet vast aan de meerprijs die een enkel ticket kost (want ja een retour is goedkoper dan oneway tickets)
  4. Secret tip, soms is langer wachten beter dan te vroeg bestellen. Moest je toch op voorhand willen plannen, de beste tijd om je ticket te kopen is dan 3 maanden op voorhand. Dan zijn de tickets altijd het goedkoopst.
  5. Andere tip die vaak werkt schrijf je in voor de nieuwsbrief, soms krijg je handige kortingen binnen.
  6. Vliegen is leuk, maar nu nog een hotel. Een handige tip betreffende het hotel.  Boek altijd op de site van het hotel, zo betaal je altijd de goedkoopste prijs omdat je de derde partij uitsluit.
  7. Of kijk op secret escapes, het mag er dan een beetje louche uitzien, ik spreek uit ervaring dat het echt top is. Plus vaak verblijf je aan -50% in de beste hotels. Kun je toch weer een tof ontbijtje van doen op je droom bestemming 😉

vliegen

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.