Fashion & Stuf

Coachella voor de thuisblijvers

04.17.16

De zon begint weer te schijn, het kwik stijgt, de vogeltjes fluiten en de dagen worden weer langer. Het valt niet meer te ontkennen eindelijk zijn we af van dat koude weer. En nu dat we weer in zomer stemming komen, betekent dit ook dat de festivals weer beginnen. En welk festival is er nu roemrijker dan Coachella, de place to be voor de rich en famous om hun favo boho looks te sharen met de wereld. Niet enkel de rich en famous vertoeft daar maar ook andere grote namen. Allemaal leuk en aardig als je erbij bent, anders zul je niet veel verder komen dan een jaloerse blik werpen op hun snapchat story of live feed. Want ja, ik zit net zoals duizenden mensen gewoon lekker thuis.

Daarom het thema van vandaag, haal de Coachella sfeer en trends gewoon naar huis.Wie aan Coachella denkt, denkt gelijk aan bloemenkransen, gescheurde shorts, kanten tops, crop tops en boho zonnebrillen. Daarom zetten wij onze favorieten voor jou op een rijtje

 1. Flesje water, zonnebril, gsm, portefeuille en dan ook nog liefst zonnebrandcrème tegen de zon. Maar waar moeten we dit allemaal laten? In een super hip tasje natuurlijk, die je heel de dag bij je kan dragen. Hoef je gelijk niet meer met van alles in je handen te staan, want jij feest toch ook het liefste handsfree? Met dit leuke tasje van Clouds of Fashion zie jij er in ieder geval top uit. Het tasje is te koop op de site van Clouds of Fashion.
  Coachella
  Foto: Clouds of Fashion

   

 2. Ja nu heb je je tasje al wel, maar die leuke zonnebril van vorig jaar uit dat knusse Spaanse boetiekje (lees: Zara) heeft echt wel zijn beste tijd gehad. En nu dat het ‘mooie weer’ praktisch voor de deur staat, moeten we wel op zoek naar die nieuwe zonnebril. Voor iedere fashionista staat er natuurlijk 1 montuur bovenaan op haar verlanglijstje, de ronde glazen. Als deze dan nog eens in combinatie is met blauw spiegelglas kan het niet meer stuk. Dus haast je snel naar ASOS voor deze hippe kijkers.
  Coachella
  Foto: Asos

   

 3.  Zonnebril check en tasje check. Wat heb je dan nog meer nodig om Coachella tot een goed einde te brengen, een zonnehoed natuurlijk. Dit leuke exemplaar van Modemusthaves.com is één van onze favorieten. Waarom juist? gewoon omdat de stijl factor lekker hoog ligt, misschien word jij dan ook wel gelijk aangezien als een celeb.  Wil jij ook dit leuke hoedje scoren, ga dan naar Modemusthaves.com
  Coachella
  foto: Modemusthaves.com

  Bye allemaal en hopelijk zijn we volgend jaar wel van de partij.
  July

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.