Travel

Why we love London

03.19.16

Bye London, deze week waren we geen shopaholic maar een Londonholic. Met pijn in het hart en portemonnee nemen we afscheid van je. Want wauw we love you!

Een stad vol met kunst, mode en vooral passie. Want dat is wat deze straten ademen, passie. Passie voor hun werk,  kunst en creativiteit. Op elke hoek is wel iets te beleven, van street art tot street performance. Een aanrader om  te doen voor de mensen die van kunst houden is de tentoonstelling van Alexander Calder:  Performing Sculpture in Tate Modern (nog te bezoeken tot 3 April).  Daar stond ik persoonlijk met mijn mond vol tanden te kijken hoe deze geweldige kunstwerken steeds weer andere vormen aannamen. Art in motion letterlijk genomen, want in motion stonden ze. Heel London staat trouwens  in motion, voor de fans van Banksy bezoek zeker eens Shoreditch waar je zijn werk en dat van vele andere kan beschouwen.
London Shoreditch ballerina

London shoreditch graffiti

En natuurlijk voor de shopaholics onder ons is dit een walhalla aan fashion. Bezoek ook zeker Camden town, hier kan je te gekke vintage items scoren aan een spot prijs. Leuk voor je kast en goed voor je portemonnee, wat zoeken we nog meer?

En om te eten? Laat je niet vangen en skip de overpriced foodketens, een Starbucks voor een keer is leuk. Maar bij een local koffie barretje zal je gezelliger zitten en niet gestoord worden door een horde toeristen. Wees daar  dan ook niet bang om locals aan te spreken, zij zullen met plezier hun favo spots met je delen. Onze fearless favorieten om goedkoop te eten zijn alvast de vele food markets, een aanrader is alvast zeker Camden Lock, waar wij een heerlijke halloumi salade hebben gescoord.

London Haloumi
Beste halloumi salade@ Camden Lock

Have fun met jullie ontdekkingstocht door london.
Greetz,
July

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.