Body, Beauty & Mind

weg met al die anti puist middeltjes, dit helpt echt!

09.12.17

ja ja, we weten het wel. Een puist hier en daar hoort er nu gewoon bij. Maar het moment dat je helemaal vol staat, terwijl de dag ervoor je huid perfect was kennen we allemaal. En we haten dat moment net zo veel.

Dus zit er ┬ániks anders op dan te smeren, smeren, smeren met al die ‘wonder’ middeltjes tegen puisten. Ja ik weet wat het is, jarenlang liep ik ook bij een dermatoloog die me vanalles voorschreef. Funny story is dat het na een tijd niet meer werkte.

Herkenbaar? Dit gebeurde er dus nadat ik alles van mijn dagelijkse routine schrapte. Geen anti puist middeltjes meer, nada nopes niks!

ik schrapte alle middeltjes waar alcohol in zat en verving ze door natuurlijke middeltjes van de apotheek. De zo bekende cult merken waar de Franse Dames al eeuwen bij zweren.

wat er gebeurde? mijn huid kreeg een natuurlijke glow, geen vreselijke puistjes meer en mijn huid voelde bouncy en super gehydrateerd aan. Weg vieze vettige huid dus. Wat mijn dagelijkse routine juist inhield?

Ik reinig mijn huid iedere avond met micellair water (ja alle restjes make-up moeten eraf zijn), daarna breng ik mijn favoriete detox serum aan en daarover nog een gewoon serum. Ja I know het is niet de conventionele manier van doen. Maar voor mij helpt het. Het key woord is gewoon hydrateren, hydrateren en nog eens hydrateren.

Hieronder nog een lijstje met mijn favoriete producten en ja ze zijn lief voor je budget!

anti puist
Micellair water van Bioderma, Een cult classic
anti puist
Mijn favo detox olie, van Caudalie die alle sporen van een druk leven doet verdwijnen.
anti puist
het hydraphase serum van La Roche Posay is zeker een must in de winter wanner je huid juist die extra hydratatie nodig heefft

 

 

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.