News Flash

Wat doe ik zelfs met mijn leven?!

03.19.18
Wat doe ik zelfs met mijn leven?

En ja mensen ik ga echt naar school voor iedereen die dat in twijfel moest trekken.

Padadie padaboem en huppa ik ben gewoon verhuist naar Genk, studeer daar product design, en heel eerlijk ben happyer dan ooit.

Het is fijn om kunsten/design te studeren. Geen sociale druk, geen drang om ergens bij te horen want iedereen zit hier toch met het zelfde doel. Plus hier zie je geen 13 in een dozijn voorvalsel.

Je weet wel al die kiddo’s die er exact hetzelfe eruit zien, concurerend wiens haar nu echt wel het beste is? But honestly? Die millimeter verschil in lengte dat noem ik nu niet echt het ‘stand out, when everyone stands in’ motto.

En ja daar leven ze echt met de gedachte: ‘when everybody goes right, I go left!’

Heel eerlijk is dit nog een goed voorbeeld van zelfspot, ik behoorde jarenlang tot hetzelfde wereldje. Ach je weet pas wat je NIET mist als het weg is. (hahaha inside joke met mezelf)

Maar heel eerlijk al dit gebrabel, waar is dit nu zelfs goed voor? Dat lieve lezer ga ik je nu vertellen. Dit is mijn vorm van verwerken, een leuk verhaaltje eraan breien. Plus wil ik iedereen gewoon even laten weten dat ze echt niet alleen zijn.

En wil ik iedereen die het moeilijk heeft een hart onder de riem steken, want jullie zijn echt niet alleen. Oh ja, nog iets. Als je een kans krijgt om iets te doen wat je nog nooit gedaan hebt, iets nieuws te leren kennen, nieuwe ervaringen op te doen, gewoon even weg te vluchten van alles? Dan zou ik zeggen; ‘Grijp die kans met 2 handen !’. Het is de moeite en wie weet ontdek je zo iets splinter nieuws over jezelf!

 

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.