News Flash

Waarom het soms goed is om drie stappen achteruit te zetten!

03.26.18
Waarom het soms goed is om drie stappen achteruit te zetten en daarna nog eens 3,6,8, enz…

Uiteindelijk sta je wel een stuk verder in het leven kan ik je vertellen!

Maar hoe ga je nu achteruit?

Bevoorbeeld neem terug een beugel voor de tweede keer, loop voor 6 maanden met een gat van 1cm tussen je 2 voorste tanden. Ja echt een gat, 1cm, 1 eh! Dat is huge! En heel eerlijk probeer jezelf er dan nog zo weinig mogelijk voor te generen. Dat is een opgave, maar je staat daarna wel veel sterker in je schoenen.

Ik zal je een voorbeeld geven. Ik deed elke keer als ik ging feesten: een wedstrijdje. Welke man houd het, het langste vol zonder (gillend) weg te lopen wanneer ze de spleet tussen mijn tanden zagen.

Fun fact, 1 minuut was het record! Grappig toch hoe oppervlakkig de wereld kan zijn?!

But ach had a good laugh op die momenten, natuurlijk heb je ook heel veel onzekere momentjes, die horen erbij denk ik nu. Maar toen waren ze een pain in the ass.

Eigenlijk was ik wel gehecht aan die pleet tussen mijn tanden, begrijp me niet verkeerd ik ben blij dat die weg is, maar ergens was het fijn! Je weet tenminste dat de mensen die bij je zijn echt bij je willen zijn.

Maar terug naar mijn punt. Op het moment zelf zal je er waarschijnlijk niet aan denken! Het is moeilijk om achteruit te gaan terug in een put te vallen. Maar aan de andere kant, zo krijg je de kans om sterker terug te komen. Zie het als een soort (ik wil het zelf niet echt) zelfontplooiing. Je leert jezelf veel beter kennen en ja dat is damn handy want je zit het meeste van je mensenleven met jezelf opgescheept! Dus waarom er dan niet voor zorgen dat je je eigen buddy wordt!

 

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.