Travel

to be, to do and to travel

03.05.17

Hey guys, ben jij young wild and free? Heb jij de lust om te reizen tot je erbij neer valt? Oké niet echt neervallen, maar je weet wat ik bedoel, en wil jij ook finally dat je Instagram eruit ziet als een fameus travel blog?

Je bent jong, je wilt reizen, maar je weet niet waar je moet beginnen? Guys ik heb de oplossing, ook de perfecte oplossing voor je ouders. Deze zomer ga ik weg met EF naar San Diego. Wie en wat is EF? EF staat voor Education First en zij bieden georganiseerde taalreizen aan in het buitenland. Ja I know georganiseerde TAALreizen. Perfect om je ouders over de streep te trekken, want jij reist en je leert een taal. Perfect voor later dus!

Hoe ziet dat eruit dan? Je boekt, je vertrekt, leert in de voor- of namiddag een taal, en de rest van de dag kan je doen wat je wilt. Zo simpel als iets dus, plus je leert een hoop nieuwe mensen kennen. Attention, miss of mister congeniality in de maak!

Voor mensen die niet weten waar te beginnen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Engels in Sydney, Spaans in Costa Rica of zelfs Japans in Tokio. Zelf zou ik niet kunnen kiezen, want zie je het al voor je, De natuur verkennen in Costa Rica, eindelijk de Manga cultuur leren kennen in Japan of misschien wel leren surfen met Aussie’s.

Het is alles waar je ooit van gedroomd had en veel meer. Deze zomer vertrek ik een maand naar San Diego, alhoewel mijn tweede keuze ook echt naar Costa Rica gaat. Zelf ben ik echt een prutser in vreemde talen, ik heb geen talen knobbel zoals de meeste dat noemen, maar Costa Rica trekt me wel. Het Rustieke leven, de combinatie van regenwouden met stranden. Zie jij jezelf ook al wegdromen? Ik zie het in ieder geval zo voor me. De mooie landschappen, waar je vanuit de bergen de perfecte zonsondergang kan spotten.

Maar goed guys, ik hoop dat ik jullie in ieder geval geïnspireerd heb om deze zomer weg te gaan met EF.
Greetz,
July

PS. voor de geïnteresseerden hier is de link naar de EF site.

costa rica travel

costa rica travel

costa rica travel

 

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.