Fearless Fashion

Mijn tips voor paskamer stress

04.20.16

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is het mooiste van het land?  Wij in ieder geval niet.

Wie kent het niet, elke keer dezelfde struggle op het maandelijks/wekelijks shop uitje namelijk DE PASKAMER…. Voor de mensen die deze struggle niet kennen, ik zal het even samenvatten, kleine ruimte, super warm en het ergste van al slecht licht, want gisteren zaten die cellulitis daar echt nog niet. Eén ding is dus zeker, paskamers zorgen voor niet meer dan stress, meestal een slecht zelfbeeld en ze zijn alles behalve flatterend.  Daarom om jullie te helpen het kleine stukje hel op aarde iets beter te maken, mijn tips voor een (onbezorg) paskamer uitje.

  1. Ik denk dat iedereen het erover eens is dat niemand al te lang in dat kleine verstikkende hokje wilt vertoeven. Daarom is het een must om zoveel mogelijk dingen in de juiste maat mee te nemen, of desnoods 2 verschillende maten, zo voorkom je dat je nog een tweede keer moet passen.
  2. Heb je toch de verkeerde maat mee? Zorg dat je altijd met 2 gaat shoppen zo kan 1 iemand de juiste maat halen terwijl de andere rustig past. Dat is gelijk sneller dan dat de verkoopster het moet halen voor je.
  3. De juiste maat, check. Nu begint de echte struggle. Hoe pas je zo snel en effectief mogelijk? Meestal is dat een lastige zeker bij mensen zoals ik die lang twijfelen of iets wel echt de moeite waard is. Je doet er in ieder geval al goed aan om op de dag zelf (doomsday) makkelijke kleren aan te trekken die snel aan en uit gaan, dus niet die kniehoge veter sandalen. Ze zullen waarschijnlijk leuk staan, maar praktisch is anders, dan zit je na een uur nog altijd je veters te knopen.
  4. De rij?  Ben ik  de enige persoon die zich afvraagt waarom mensen zo lang voor die hel in de rij willen staan? Mijn tip, ontloop de rij en zoek een rustig hoekje, in de meeste grote zaken vind je dit zo. Als je enkel een bloesje of een T-shirt hebt, kan je dit daar snel over je kleren aandoen. Het is zelfs nog beter als je met een vriendin bent, kan zij gelijk voor je staan zodat je geen rare blikken toegeworpen krijgt. Het werkt wel enkel als je geen broeken moet passen, dan zul je alsnog de paskamer in moeten.
  5. Wat zeg ik, skip de rij EN paskamer gewoon. Voor iedereen die echt geen zin heeft om die hel te ondergaan, bestel alles op het internet. Eens zo handig en kan je gelijk alles voor je eigen spiegel passen. Voor een paar handige online shopping tips kijk ook naar 4 tips bij online shopping stress

Nog veel shop plezier iedereen, en hopelijk minder paskamer stress.
Greetz,
July

paskamer spiegel schoenen

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.