Fashion & Stuf

Tips bij kledingkast struggles

05.24.16

Iedereen heeft jaarlijks wel eens een ‘help ik heb niks om aan te trekken’ moment. Of nou ja, jaarlijks, zeg maar gerust maandelijks of zelfs wekelijks. Want zeg nu zelf, niks is zo leuk als je kledingkast uitbreiden met dat lang begeerde kledingstuk of die in extase gekochte schoenen. Allemaal leuk en aardig natuurlijk, totdat je bankafschrift de volgende maand komt, cause waarom heb je ook alweer  50 euro besteed aan dat roze iphone hoesje? Ten eerste, roze? Daar hou je niet eens van en ten tweede, another one voor bij je verzameling van 20 stuks…

Klinkt deze struggle bekend? Misschien niet met een iphone hoesje maar wel met schoenen, sokken, jassen, armbanden of het maakt niet uit, iedereen heeft wel een zwakke plek. Kunnen jullie mijn zwakke plek al raden?
Maar back to the struggle van je ‘help ik heb niks om aan te doen’ moment, een tip om je kast zo optimaal te benutten is jezelf een maandbudget geven van wat je zelf mag uitgeven. Of je kiest wat uit deze key items onder de 50 euro om je kleding kast te updaten, to good to be true? Nee zeker niet, met deze leuke items ben je gelijk verholpen van combinatie stress, of ja voor die ene week toch.

 1. Dot print is the new black.
  Zeker een aanrader dit minimalistische topje, het is zwart, wit en er staan stippen op. Finally een item waarmee we onze liefde voor de dalmatiërs kunnen uiten. Ook voor de mensen die geen fan zijn van deze honden is en blijft dit een leuk item, te verkrijgen voor 45 euro bij & Other Stories

  kledingkast dot
  Foto: & Other Stories
 2. Move over flower power we’ve got fruity power.
  Een saaie outfit combineren tot een geslaagde look, kies voor een knal item. Dat lukt zeker met deze leuke fruity clutches, ze zijn kleurrijk, vol met kralen en nog eens in de vorm van je lievelingsfruit, need I say more? Te verkrijgen voor 12,95 euro op de site van Anna+Nina, maar pas op dat je niet verliefd wordt op alle leuke hebbedingetjes daar.

  kledingkast fruit
  Foto: Anna+Nina
 3. Pineapples for the win
  Ja, ik heb een lichte ananas verslaving, en wat is cuter dan dit ananas armbandje van June Thirteen, te koop voor 15 euro op hun site. Zeker een must toch?

  Kledingkast pineapple
  Foto: June Thirteen

Have fun met deze items om jullie kast te updaten en greetz,
July

 

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.