Body, Beauty & Mind / Fashion & Stuf

Summer sport picks

05.09.16

Help de zomer komt eraan? Iedereen grijpt nu massaal naar zijn sport schoenen en zijn oude sport tenue, maar zijn die nog wel zo degelijk om te dragen? Want je wilt  natuurlijk ook op de fitnessvloer er geweldig uitzien. Met deze summer sport picks zie jij er nog altijd super uit, bezweet of niet.

 1. Blijf gehydrateerd dat is zeker een must. En met deze leuke drinkbus vind je het waarschijnlijk niet een een probleem om zoveel te drinken. Plus, niemand hoeft echt te weten wat er inzit. Het zal ons kleine geheimpje blijven ūüėČ Wil je deze bus ook hebben, je kan hem bestellen op¬†www.modemusthaves.com
  summer sport picks
  foto: www.Modemusthaves.com

   

 2. Ook altijd leuk als summer sport essential is een grappige en provocerende sporttas en waarom dan niet gelijk eentje die de waarheid zegt: ‘After this we’re getting pizza’. Want dat doen we ook inderdaad. Deze leuke bag kan je vinden bij¬†www.cloudsoffashion.be
  Summer sport
  foto: Clouds of Fashion

   

 3. En dan nog 1, gewoon omdat het kan. Hoe ga je van de sportschool naar huis? Natuurlijk met een oversized trui die super comfy zit. Zo comfy dat je zelfs de bank niet meer uit wilt als je thuis bent, misschien wil je zelf niet eens meer vertrekken. Ach ja, shoppen is ook een workout toch?  Wij verkiezen alvast dit exemplaar van Calvin Klein, te verkrijgen op Asos.
  summer sport
  foto: Asos

   

Hebben jullie nu net zo veel zin om naar de sportschool te vertrekken als ik? Neh, ik blijf ook liever thuis om cosy op de bank te hangen moet ik zeggen. Maar nu heb je in ieder geval wel al een paar stuks om mee te pronken, sportschool of niet.
Greetz,
July

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.