Outfits

summer rokjes vibes

05.14.16

Jaaa finally het mooie weer waarop we gehoopt hadden, dat betekend dus…. rokjes weer! Dus berg al die winter spullen maar op en kom in de mood voor rokjes, jurkjes en felle kleuren. Dit betekend ook jammer genoeg dat we weer onze benen moeten scheren, 1 van de weinige nadelen van de zomer, want pfoe je benen scheren is toch echt wel een hels karwei.

Één van mijn favoriete rokjes is deze wit doorschijnende gestreepte rok (de beste beschrijving die ik er voor kon vinden) van Pinko, zeker 1 van mijn betere aankopen. Dit is een rok die je aandoet en je gelijk het instant glamour/drama effect geeft. De rok is nu zelfs ook te verkrijgen in bijna elke winkel, zo heb ik al look-a-likes bij de Zara en H&M gespot, dit wilt toch al iets zeggen over de populariteit van het model. Je kan hem altijd simpel combineren met een bloes of t-shirt. Ik heb voor een simpele bloes van de Zara gekozen, ik was al bezig met streepjes dus dacht ik, laat ik dan gelijk all the way gaan. Wel 1 tip, koop de bloes 1 maat groter, hij krimpt namelijk in de was. Zo heb ik nu 2 exemplaren in mijn kast hangen, 1 te klein en de andere goed.

Ook een must om te hebben,  de standaard witte schoen. Waarom juist, omdat ze gewoon overal bij passen plus ze geven een rokje juist een sportievere feeling.
Ik hoop dat jullie wat geïnspireerd zijn, en veel rokjes plezier nog.
Greetz,
July

streep rokjes 2
rokje: Pinko
tas: Clouds off Fashion
Bloes: zara
Schoenen: Zadig&Voltaire

rosé

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.