Outfits

Radiant blue om een statement te maken

04.03.16

Sunday funday en speciaal daarvoor een review over de look van gisteren. Cause hey ik vond dat het er eentje was om te delen. Een radiant blue trui in combinatie met een witte blouse en leren broek om de look toch nog even de rock factor mee te geven.

Ps. Ik hou van blouses in combinatie met truien, het is warm en net iets minder casual. Ready to hit rock the streats girlz!

Laat ik zeggen dat ik niet echt de persoon voor outfit posts ben. Als ik heel eerlijk met jullie kan zijn vind ik het gewoon een gedoe. Oké ik snap dat je een mooie foto wilt hebben en een leuke locatie en bla, bla, bla. Maar moet daar nu ook echt zo veel bij komen kijken? Want waarom gaat het voor de meeste enkel om het aantal volgers of likes? Moet iedereen nu verplicht Instagram waardige pics posten?

Zelf ben ik echt geen fan van het principe om iemand anders foto’s van jou te laten maken. Misschien enerzijds omdat ik echt niet fotogeniek ben, en aan de andere kant het stiekem ook super gênant vind. Je staat daar maar op straat, een kwartier lang te poseren voordat er net 1 goeie foto tussen zit waar je misschien iets mee kunt doen (lees: uren bezig zijn met snapseed of vsco cam om die mooie belichting te hebben).

De apps die ik net opnoemde zijn trouwens echt wonder middeltjes, dat geef ik zelfs toe. Dus om maar weer op mijn onderwerp terug te komen. Na veel gepruts en het nodige selfie uurtje, heb ik volgens de regels van de kunst (mijn kunst en mijn regels weliswaar). Mijn behoorlijk impressive (vind ik zelf) foto’s gecreëerd.

Radiant blue sweater
Trui: Kenzo
Blous: Zara
Broek: Supertrash
Schoenen: Adidas
Fringes voor de shoenen: Pinned by K
Tasje: Zadig& Voltaire

 

Radiant blue sweater
Trui: Kenzo
Blous: Zara
Broek: Supertrash
Schoenen: Adidas
Fringes voor de shoenen: Pinned by K

 

Ps. Ik zal jullie laten zien hoeveel zon app wel degelijk voor je foto’s kan doen.

photoshop truth..
Het origineel, en ja er lag effectief een mat…

see you later guys, en ik  hoop dat jullie het een leuke post vonden,
Greetz July

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.