Body, Beauty & Mind / The extra touch

My end Project MASA

06.13.18
MASADit wil ik toch een delen met jullie! Zoals jullie weten zit ik in mijn eerste jaar productdesign. Om het jaar af te sluiten kreeg iedereen de kans om een project op te richten rond het thema tijd.

Hieruit is mijn project MASA geboren. MASA staat voor tijd in het Indonesisch. Het idee achter deze juwelenlijn is dat in ons drukke leven we veel te weinig tijd voor onszelf maken.  Want zeg nu zelf, ik ben ook niet de beste in time management en ik kom ook altijd tijd te kort. Het liefst had ik wat meer uren in een dag 😉

Maar dus, MASA is een juwelenlijn op basis van helende mineralen. De mineralen zijn eigenlijk het hulpmiddel om te jezelf te komen elke ochtend dat je ze aantrekt, het hoeft niet veel te zijn. Gewoon even rustig nadenken, even erbij gaan zitten of nadenken wat je deze dag gaat doen.

Niks moet en alles mag hierbij. Het doel is gewoon om jezelf eraan te zetten net iets meer naar jezelf en naar  je lichaam te luisteren.
want naar mijn mening luisteren we nog niet genoeg naar de noden van ons lichaam.

Mens sana in corpore sana zeggen we dan, een gezonde geest in een gezond lichaam.

En tot slot nog een beetje extra info, alle juwelen zijn gemaakt uit puur zilver, bestaande uit een ring, oorbel en armband.

Ben je fan, vind je het geweldig of vind je het juist helemaal niks wees niet bang om te reageren.

Uit (opbouwende) kritiek kunnen we enkel leren!

Thank you iedereen!

MASA
MASA
MASA
MASA
MASA
MASA
MASA
MASA
MASA
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

 

 

 

 

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.