Fashion & Stuf

Monikmo army vintage jackets

03.31.16

Na mijn outfit post over army jackets, cause we love them, is mijn oog gevallen op een geweldige merk. Monikmo is een merk dat oude army vintage jackets omtovert tot prachtige unieke en excentrieke stukken met een sterk verhaal erachter.

Waarom we zo fan zijn van deze jasjes? Hun concept is simpel, ze gebruiken oude army jassen van het Duitste leger ( ja deze jasjes zijn effectief gebruikt!) en pimpen ze met vintage tribal stoffen die gebruikt werden in Afghaanse trouwjurken. Zo zijn deze jasjes stuk voor stuk uniek, de ideale combinatie van verschillende culturen, oorlog en liefde. Wie zei dat deze dingen niet perfect hand in hand kunnen gaan? Dit merk geeft in ieder geval al het goede voorbeeld, nu is het aan ons om te volgen.

”Spread love not war”

Wie ook fan is van hun concept en hun boodschap wil steunen kan de jasjes voor 225 euro bij Monikmo. Ze zijn dan wel niet goedkoop, maar het verhaal erachter is priceless. wij zijn al fan van Monikmo army vintage jackets.

En als jullie niet weten hoe deze jasjes te stylen kijk dan ook eens naar mijn post Army voor beginners voor een casual combinatie.
Greetz July

Alle afbeeldingen zijn afkomstig van monikmo hun site. 

Monikmo vintage army jacket

Monikmo vintage army jacket

 

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.