Vlogs

Mijn allereerste echte vlog!

11.23.16

Hey guys het is dus vanaf nu officieel, mijn eerste echte vlog staat online. Zoals een paar van jullie al weten had ik al een paar vlogs op mijn youtube channel staan. Deze stonden in het Engels.

Maar vanaf vandaag is het dus officieel, ik verklaar mijn channel voor geopend. Hier vind je alvast mijn eerste Nederlandse vlog, mijn officiële trailer.  Dus ben je fan van mij, mijn blog of wil je mij gewoon steunen aarzel dan niet en druk op die subscribe button. Vanaf nu volgt ook elke week een nieuwe filmpje. (Gosh wat is het leuk om het woord vlog te zeggen!)

Voor iedereen die een beetje meer info wilt. Vlogs is eigenlijk een samen voegsel van video bloggen. Het zijn dus eigenlijk korte filmpjes over het dagelijkse leven van iemand. Ofja voor mij zijn het eigenlijk gewoon toffe en leuke filmpjes over mode, lifestyle en nog zoveel meer.

Heel veel kijk plezier, en see you next time.
Greetz,
Fearless Blonde

 

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.