Fearless Fashion

how to style your minimalist wardrobe maximal

03.24.16

Een luid applaus graag voor de minimalist style, eindelijk een stijl die ons zonder al te veel moeite er modebewust en powerful uit laat zien. Hoe dit komt? Kijk naar alle grote namen in de mode wereld bv. Micheal Kors, Vera Wang en Karl Lagerfeld, zij hebben vaak niet meer om het lijf dan  een simpele (zwarte) trui en jeans. simpelweg omdat minimalistic style regelrecht geassocieerd word met power en aanzien, plus het feit dat je een geweldige outfit samenstelt in luttele minuten. Hier zeggen wij luidkeels ja tegen! Er goed uitzien en tijd besparen = de droom van elke vrouw.

Daarom hier een paar simpele tips die helpen om je zogezegd saaie kledingkast om te toveren tot een waar fashion paradijs.

 1. Investeer  in kwaliteit
  Niks is zo leuk als een mooi kwalitatief stuk dat lang meegaat. Oké bij aanschaf ben je waarschijnlijk wel iets meer kwijt, maar het aantal jaren dat je er plezier aan hebt stijgt gigantisch. Pluspunt, waarschijnlijk ook kinderhand vrij, en dat is dan gelijk ook goed voor je geweten.
 2. Let op details
  Details are everything! Kijk of de knoopjes wel passen bij de bloes of dat de snit wel mooi gesneden is, dit maakt of kraakt je outfit plus koop altijd kleding die perfect zit. Tenzij je voor de oversized look gaat.
 3. Gebruik accessoires 
  Weet je niet hoe je die witte bloes eruit laat springen? Gebruik een choker ketting en je hebt een instant glamour gevoel.
 4. Matig je kleur gebruik
  Als je ons eerst van de toren hoorde roepen dat oranje en geel DE kleuren van het seizoen waren, gooi dan nu alles wat je weet overboord. Want hoewel wij die kleuren adoreren, als je een goeie minimalist outfit wilt klaar spelen, gebruik je niet meer dan 3 kleuren. Keep it clean, keep it simple.

 

minimalist
foto: Pinterest
Minimalist
foto: Pinterest

Oh dankje Normcore voor deze geweldige fashion, ciao liefste fashion lovers.
Greetz,
July

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.