July van Hapert

Smile cause you’re worth it

Hey allemaal dit ben ik,

Deze fearless is een 19 jarige meid die door het leven gaat onder de naam July van Hapert, ook wel Juul genoemd door vrienden & co.  Ik neem het leven niet al te serieus en ben gefascineerd door sport, mode, lifestyle en natuurlijk lekker eten. Zelf zit ik 5 dagen in de week op school,  daarbuiten kan je me ook nog een paar uur vinden in de fitness, ik ben namelijk een echte sportfanaat, of op straat om te shoppen (wat ondertussen al een behoorlijke verslaving is geworden). Daarbij probeer ik nog 3 keer per week een leuke en inspirerende posts te plaatsen, een bezig bijtje zou je kunnen stellen.  Je mag me noemen hoe je wilt, ondernemer, entrepreneur of influencer, maar zelf zie ik dit blog het liefste als een creatieve uitlaatklep. Momenteel wil ik jullie feliciteren omdat jullie bij 1 van de eerste volgers van mijn blog zitten, aarzel dan ook zeker niet om me een berichtje te sturen hoe je mijn blog vind.

Na niet al te veel  denken, mijn eigen irrationeelheid, heb ik besloten mijn blog voor geopend te verklaren. Ik hoop dan ook dat ik jullie kan boeien met mijn tips en tricks voor een spannend en fearless leven. En ook jullie lichtpuntje te zijn in de serieuze ‘volwassen’ wereld. Let the fun begin!

July van Hapert

July van Hapert