Julespaul

 

Real girls are never perfect
and
perfect girls are never real

 

Jaren geleden begon ik aan een verhaal, een verhaal om mijn eigen gedachten te verzetten en tekstjes over een kleine passie uit te schrijven, namelijk mode. Als jonge tiener zit je vaak in de put, vecht je om je eigen identiteit en is het ondertussen een echte kunst geworden om obstakels te ontwijken want geloof me die krijg je genoeg in je jonge jaren.

Het oppervlakkige idee om over mode te schrijven ben ik ontgroeid, vooral nu is deze site een hulpmiddel om mijn gedachten uit te schrijven tijdens de zoveelste lockdown. Zie het als een nieuwe hobby, verhalen van de semi-insane en semi-responible.

Onder mijn pseudoniem Julespaul maak ik maar al te graag korte metten met vooroordelen en help ik heilige huisjes plat te branden. Als vrouw gewapend met een scherpe pen en een paar stiletto’s wil ik een einde maken aan seksisme, gendernormen en de klimaat opwarming. Een femme fatale, zonder het dodelijk kantje met een eindeloos utopisch beeld over de wereld gedreven door creativiteit en cafeïne.

Dus wie ben ik nu echt? Ik ben het meisje met eindeloze dromen, dromen die onaangetast blijven door de buitenwereld. Naïef? Niet echt, een visionair? Wel degelijk!

Opgeleid in design met een master in de journalistiek, een start-up in sustainable cosmetica steek ik een dikke middelvinger op naar alle mensen die dachten dat mijn IQ zich ergens onder 0 bevond. Laat deze site jullie dus vooral inspireren om je eigen onafhankelijke pad te volgen, vrij van vooroordelen.

Dus welkom op mijn blog, waar ik problemen, weetjes en design dingen vertel om mijn eigen mind gezond te houden maar vooral om jullie eens goed te laten lachen en self-care terug te normaliseren met of zonder de zoveelste dt-fouten.

XOXO JUlespaul!