Fashion & Stuf

Hunkemöller bikini party!

04.30.18
hunkemöllerHet weer wordt mooier, de temperatuur stijgt en de dagen worden langer! Dus dat betekent… Inderdaad tijd om je nieuwe favo bikini te scoren! En heel eerlijk zelfs ik vind het moeilijk om de perfecte bikini te vinden. Maar wat nu als ik je vertel dat die nieuwe collectie van Hunkemöller toch wel top is?

Ja inderdaad je leest het goed, mix and match erop los in de nieuwe swimwear collectie. Natuurlijk zijn er ook matching setjes, maar zelf vind ik het altijd wel leuk om een beetje chaos te hebben (insert knipoog).

Allemaal leuk en aardig zul je nu wel denken, de meeste bikini’s zijn leuk voor mensen met kleine borsten. Maar hey niets is minder waar! Hunkemöller heeft een super groot aanbod aan goed ondersteunende beugelbikini’s!

Is ook weer een zorg minder als je de zee uit loopt en op dat moment toch niet de free the nipple movement wilt steunen.

Maar dus, zelf heb ik gekozen voor een super lief zacht roze ensemble. Die je gewoon op de site van Hunkemöller kunt scoren.  Super easy en aan je deur geleverd. Ook weer een zorg minder. Deze bikini in van de Caro lijn een ook echt super zomers, verder bevat de andere lijn een heleboel kleurtjes die perfect zijn voor onze summer vibes.

Dus niet treuzelen en surf gelijk naar hun site voor nog veel meer toffe dingetjes!

honkemöller

honkemöller

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.