Fearless Fashion

How to own Boho like it’s yours

05.05.16

We kennen het wel, de zomer komt eraan, de temperaturen stijgen en de zon begint volop te schijnen. Allemaal leuk en aardig, en we hebben zeker niks om over te klagen. Maar hoe maken we onze kast zomerproof, zeker als de upcoming trend Boho is. Want niet iedereen is een ster in boho fashion, daarom hier mijn tips om Boho te ownen like it’s yours.

Ik ben zeker niet de grootste ster in Boho fashion, maar ik weet daarentegen wel de juiste principes om kleine aanpassingen te doen die een grote impact hebben op je look.

  1. Zoals regel 1, draag enkel iets waar je je comfortabel in voelt, begin niet met rare ingewikkelde kledingstukken waarin je bij wijze van spreken de hele dag niks meer mag eten.  Hou je van jeans, koop dan eens een gescheurde of afgeknipte jeans, jeans shorts doen het ook altijd goed.
  2. Accessoires doen alles, werk met bloemen, kralen of zelfs veren. Een tip om direct een Boho feeling aan je look te geven, vlecht je haar in. En als je dan toch nog een stapje veder wilt pak een bloemen krans erbij.
  3. Blote schouders ook zeker een must, kies ervoor in combinatie met kant of voor een iets sportievere feeling met streepjes.
  4. Fringes, dit is zeker mijn favoriet. Het kan met elk stuk, een stoer jasje met fringes of een hippe tas, Zelfs een vest of probeer een trui voor de echte durvers onder ons.

Ik hoop dat iedereen nu de Boho trend met open armen ontvangt en zeker wat inspiratie heeft opgedaan, ik in ieder geval wel.
Greetz,
July

ps. Hieronder nog wat inspiratie

Boho
een casual look met blote schouders een een sporty jeans short
Foto afkomstig van Gypsylovinlight
Boho
Foto van Wachabuy
Boho hair
foto van luxy hair

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.