Body, Beauty & Mind / Fashion & Stuf

How to get those summer vibes

04.28.16

Alright, de Lente is al halfweg bezig dus hoog tijd voor ons om van die summer vibes te proeven. Alhoewel hoe graag we het ook willen, het lijkt alsof  het weer ons boycot. Dus hoe kunnen we dan het beste die boycot tegengaan en alsnog in die summer vibes komen, zelfs met dit  ‘honden’ weer.

 1. Koop eindelijk die mooie musthave zonnebril die al zo lang bovenaan je to buy lijstje stond. Niks schreeuwt zo hard om summer als die nieuwe zonnebril van je. Draag hem altijd, maar dan ook altijd. Binnen, buiten het maakt niet uit, en wees vooral niet bang om er als een weirdo uit te zien. Alle fashionista’s deden het voor, dus je hebt niks om je voor te schamen. Zeker niet met een nieuw pracht exemplaar. Ik heb er al één aangeschaft, deze gave zonnebril van Carven is voortaan een essential in mijn handtas.
  summer vibes glasses
  mijn nieuwe aanwinst

   

 2. Hapje, drankje, muziekje. Je staat waarschijnlijk nog niet te popelen om een terrassje te doen, zeker niet met het regenweer. Maar wat doe je dan wel? Goeie vraag met een goed antwoord. Je zoekt namelijk de beste en zomerse bar op van omstreken, want niks is toch fijner dan een wijntje of cocktail bij kaarslicht met een hapje erbij. En als het weer het dan toch toelaat, wees één van de eerste om op het terras te zitten, desnoods met een dekentje, want dat heeft ook zo zijn charmes.
 3. Think positive. Ja we weten dat het moeilijk is om juist nu positief te denken. Onze tip, probeer het toch maar vol te houden. Want wie positief denkt, krijgt positieve dingen in de plaats. Misschien krijg je niet dat mooie weertje, maar wel een ander superleuk idee. En zeg nu zelf, in de zomer ben je toch ook nooit slechtgezind?
 4. You are what you eat. En nee ik doel nu niet op het krijgen van die summer body, ik doel op het eten van ‘zonnig’ eten. Lees: slaatjes, Sushi, veel fruit en groenten, gebakken vis, tapas, fingerfood, en ik associeer het ook vaak met die nieuwe hippe tentjes, kan je gelijk nieuwe dingen uitproberen.  Geef maar toe, al die winterse kost kwam ook jullie neusgaten uit.
 5. Het is misschien nog koud buiten, maar die uber dikke truien kan je achterwegen laten en de Uggs ook. Ik geef toe ze zitten hemels, maar werken niet helemaal mee aan het zomer gevoel dat we willen krijgen. Laat je daarom van je beste kant zien en probeer de laagjesmode, een bloes met daarop een dun truitje en je bent laar om de show te stelen.

Hopelijk hebben jullie nu al iets meer summer vibes, ik in ieder geval wel.
Greetz,
July

 

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.