Tussen hiel en hak: Hoe draag je hoge hakken pijnloos?

hakken
Het staat geweldig, ja je weet waarover ik het heb! Die net nieuwe torenhoge hakken waarin je jezelf een echte #Girlboss voelt.

3 uur later begin je enkel wel te twijfelen of die toren hoge hakken van 10cm, nu echt wel de pijn waard zijn. Want pijn doen ze ja! Toch zet je door om thuis te komen, je bed te bespringen en te ontkomen van dat verkrampte gevoel.

Meiden wie kent het niet? Elke keer weer hetzelfde verhaal en toch blijven we die hakken dragen. Waarom? Gewoon omdat hakken bij ons horen en wanneer we ze dragen, we er ons geweldig in voelen. Of ja het eerste uur… En toch zie je altijd tijdens de Fashion Week van die gekken (want gek zijn ze) die heel de stad door crossen met minstens 10 cm onder hun hiel.

Hoe doen zij het? Hebben ze een geheim? Ja hoor en het geheim is makkelijker dan wat dan ook. Met een simpel plakbandje ontkom jij gewoon aan die helse pijn. De truc is om je derde en vierde teen (vanaf je grote teen geteld) aan elkaar te plakken met het plakbandje. Et voila weg pijn en hellow mooie hakken.

Ps. Nu heb je weer een reden om die mooie heels in de solden te kopen.

Greetz,
Juul

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *