Gadgets / News Flash

Het perfecte glas om overal van je favo wijntje te sippen!

05.06.18
zomer glasLekker zonnen aan het strand met lekker weer en natuurlijk een glaasje drinken in je hand! Ja dat is toch gewoon geweldig leuk aan de zomer. Of je nu picknickt in het park op het strand of gewoon aan de rand van een zwembad, er hoort altijd wel iets te drinken bij plus een mooi glas!

Maarja iedereen kent wel het probleem, die wegwerp bekers zijn nu eens echt niet ecologisch plus zo hip zien die er ook niet uit 😉
En om nu gewoon uit de fles te drinken is ook niet alles.

But er is een oplossing voor al die problemen! The beach glass heeft een speciale lijn ontworpen met drijvende wijn glazen die ook nog eens recht in het zand, gras of ergens anders blijven staan. Zo kun je zonder zorgen (en slecht geweten) rustig van je favo drankje sippen in stijl!

The beach glass is momenteel nog niet te bestellen vanuit Europa maar daar komt snel verandering in. In juni gaat hun Europese website online! Net op tijd dus!

deze leuke glaasjes zijn verkrijgbaar in 2 verschillende modellen: een ronder glas of een net iets recht. Plus ze zijn te verkrijgen in bijna elke kleur die je wilt. Ja, I mean color coordination!

zomer glas

zomer glas

zomer glas

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.