Food & Drinks

Healty food alert: Bio Bites

08.10.16

Hier zijn we weer, halfweg de zomer en in ons belgenland is er nog steeds niet veel ZON te merken. Dus is er nog genoeg tijd om aan onze bikini body te werken. how to have a bikini body

Dat buitenspel gelaten ( ik ben het wel helemaal eens met de quote) is het natuurlijk wel belangrijk om gezond te eten. En daarom, omdat Hollywood weer een andere hype gevonden heeft en daardoor alle ongezonde carbs verbannen heeft naar hel, daarom zijn we ook anti carbs. Oké nee, dit is misschien wel heel kort door de bocht, but hey who doesn’t love carbs, heerlijke koffiekoeken en harde broodjes (kwijl kwijl), dat is toch net hemel?

Nu voor iedereen die toch een beetje gezonder wil leven bestaan er de Bio Bites, deze koekjes/ crackers zijn er in verschillende smaken, geuren en kleuren, en heel eerlijk ik ben fan ervan. Wie denkt dat deze dingetjes enkel een fit girl hype zullen zijn en niet voor de normale mens zijn weg gelegd heeft het fout.

De Bio bites, zijn overladen met gezonde dingen zoals lijnzaad en voldoende eiwitten. Bovendien zijn ze ook volkomen glutenvrij en RAW, een pluspunt als het aankomt op carbs.

Wil je zelf deze healty food crackers ook eens proberen? surf dan zeker naar hun site. Ik raad in ieder geval echt de zeewier smaak aan om te proberen, deze is net iets anders maar super lekker.

Ben jij ook fan? Aarzel dan niet om een reactie achter te laten. Veel healty food plezier.
Greetz,
July

Bio bites

bio bites

bio bites

 

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.