The extra touch

Happiness boutique statement juwelen

07.28.16

 

Voor iedereen die een juwelen verslaving heeft, deze post is voor jullie. Ikzelf ben een enorme fan van grote bombastische statement kettingen (ook kleine minimalistische hoor, maar alles op zijn tijd). Het enige probleem hiermee is, is dat het verdraaid moeilijk is om een mooie ketting te vinden voor een goeie prijs. Je bent namelijk al snel 40- 50 euro kwijt voor een beetje een mooie, kwalitatief goede ketting. Nu met mijn nieuwe ontdekking van Happiness Boutique, zijn deze problemen voorbij. De prijzen voor de kettingen gaan van 10 euro tot maximum 30 euro ( met uitzondering van welgeteld 1 ketting die 40 euro kost)

Happiness Boutique is een Duitse webshop die sieraden in alle soorten en maten aanbied, zelf ben ik een grote fan van hun kettingen, maar ook hun oorbellen en ear cuffs zijn zeker een aanrader. Voor je het weet ben je 3 uur verder  en kom je nog nieuwe sieraden tegen. Die je natuurlijk als zelf respecterende sieraden freak natuurlijk moet hebben. Zelf heb ik van hun deze boho ketting opgestuurd gekregen, waarvan ik helemaal weg ben.

En voor iedereen die nu ook zin heeft om zijn hart op te halen in de Happiness Boutique, ik mag jullie exclusief 10% korting geven. Ben jij ook net zo enthousiast als ik, voer dan de code: fearlessblonde in tijdens het uitchecken. Pas op, de code is geldig tot 5 september dus wees er snel bij.  De link naar hun site vind je hier of surf naar: www.happinessboutique.com.

Veel shopplezier en greetz,
July

Happiness Boutique

Happiness Boutique

Happiness Boutique

Happiness Boutique

Happiness Boutique

2 comments on “Happiness boutique statement juwelen”

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.