Food & Drinks

Gin voor beginners

04.05.16

Gin is hip en dat weten we, dus waarom organiseren we er geen hele dag voor. Dat dachten de organisatoren van Antwerp Gin Days ook. En omdat Fearless Blonde een gin lover is (hoe kan het ook anders) waren we van de partij om te genieten van de vele tastings.

Een tip voor iedereen, eet genoeg voordat je aan de tasting begint. Want het is effectief niks voor de mensen met een zwakke maag (pun intended). Dus nadat we onze tip hadden toegepast, begonnen we eraan. Goeie, slechte, super goeie en rare varianten zagen we voorbij komen. Maar we waren vooral onder de indruk van een rasechte  Antwerpse gin. HenTho genaamd, HenTho gin is een uit de hand gelopen hobby project van vader en zoo. Die een standaard maar toch verrassend speciale gin in kleine oplages produceren.

Wij zijn al helemaal fan van hun merk, en hebben dan ook al een matching pet van hun gekregen, waarvoor we hun nog eens willen bedanken. Je kan ook altijd hun Facebook pagina eens een bezoekje brengen.

Hentho cap

HenTho gin
Hentho gin
Cheers to you guys
Cheers to you guys

Gin lover

 

Op de laatste foto staat een iets te enthousiaste ikke, want hey het was een super leuke avond. Die ironisch genoeg in een kerk gegeven werd, ja je leest het goed. Natuurlijk hebben we die kans niet laten liggen, en hebben we er één gedronken samen met Jezus. Laten we zeggen dat het een heel fijne gast is.
En met deze woorden zijn we er weer vandoor, hope you liked it,
Greetz July

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.