Outfits

Full moon party outfit om te swingen

07.25.16

Een paar dagen later dan voorzien maar hier is mijn zomerse party outfit, of eigenlijk full moon party outfit. Voor deze outfit combineer ik een paar van mijn nieuwe gescoorde aanwinsten, zoals een doorzichtig bomber style jacket van Adolfo Dominguez, bezoek ook zeker eens hun site voor leuke last minute  koopjes. En ook een gehaakte kanten top die ik gevonden heb op de markt.

Ik ben echt een markt freak, de markt is gewoon de plek om mooie one of a kind items te scoren zonder dat je er diep in je buidel voor moet tasten. Net zoals dit gehaakte topje waarvoor je in een winkel al snel 30 euro zou moeten betalen. Ik heb deze kunnen scoren voor 10 euro. Vroeger, dit moet ik eerlijk toegeven, was ik nooit zo te vinden voor de markt. Ik vond het te druk, te warm, of gewoonweg tijdverspilling. Het enige wat ze daar verkopen was toch enkel namaak designer stuf. Fout gedacht van mijn jonge ik, met de jaren heb ik de markt leren appreciëren, en het is mijn bron gevonden om er speciale one of a kind items te vinden.

Maar terug to buisness, mijn full moon party look. Bij deze look combineer ik dus het topje, wat vrij kort is, met een mijn hoge rok van Pinko en het bomber jasje. Door het jasje heb je toch net een sportievere feeling aan je look, plus omdat het jasje  see through is, heb je toch het gevoel dat je bedekt bent en ook weer niet. En ja om het af te maken, natuurlijk: Hakken! Ben je niet gewend om op hakken te lopen, kies dan voor een sleehakje of een hak met plateau, zo voorkom je dat je voeten veel te snel pijn gaan doen. Mijn hakken, hoe kan het ook anders heb ik ook gescoord in de uitverkoop bij Intropia.

Kort samengevat, mijn full moon party outfit bestat dus uit sale koopjes en markt schatten ;).

Greetz,
July

Full moon party outfit
Rok: Pinko
Bomber: Adolfo Dominguez
Hakken: HOSS Intropia
Full moon party outfit
Rok: Pinko
Bomber: Adolfo Dominguez
Top: Markt
Hakken: HOSS Intropia
Fullm oon party outfit
Top: Markt
Bomber: Adolfo Dominguez
full moon party outfit
Top: Markt
Full moon party outfit
Hakken: HOSS Intropia
Full moon party outfit
Bomber: Adolfo Dominguez
Hakken: HOSS Intropia

 

 

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.