Fearless Living

Today we celebrate friYAY!

03.11.16

TGIF (thank god it’s Friday). Als je nu al een afkeer hebt bij het lezen van het eerste stukje, dan is deze post niks voor jou. Want bij deze een heerlijk eerbetoon aan vrijdagen! Oftewel friyay, want iedereen verheugt zich toch op het weekend. Het euforische geluksgevoel dat je hebt wanneer je klaar bent met school/werk of eender wat, het maakt niet uit want het is vrijdag. Cause on friyay you run the world!

Ik vlieg mijn vrijdag in ieder geval al goed in met deze heerlijke makarons van ladurée (guilty plasure alert).  En wat zijn jullie plannen voor vanavond? Lekker bankhangen of toch gezellig iets gaan drinken met vrienden gewoon omdat het kan? Vanavond verkies ik de eerste optie, heerlijk bankhangen, of naar traditie in onze familie een avondje Avro. Avondje Avro slaat bij ons op een gezellig avondje met de familie terwijl er lekker gekookt word en we allemaal gezellig rond de buis zitten, dat wint van alles toch?

Het weekend kan in ieder geval beginnen, en niemand pakt dat nog van ons af. Voor de mensen die als een echte shopaholic gaan shoppen morgen, lees ook ‘Welk streepje verkiezen jullie?‘ om jullie perfecte streep te vinden.

greetz,
July

Makarons
My (secret) guilty plasure

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.