Fearless Fashion

Festival fever with Pure Tatts

07.06.16

De zomer vakantie begint en dat betekend ook  dat de zomer festivals weer beginnen. So let that festival fever begin. Natuurlijk draait een festival niet enkel om de muziek, nee het draait ook om de hele sfeer ernaast, het young, wild & free principe.

Wie een fan is van Coachella gaat dan ook niet zonder de juiste look naar een festival. Denk aan de juiste shorts, kimono’s, schoenen, Make-up en nog veel meer. En juist voor iedereen die net wat meer uit hun festival look wilt halen (of zomer vakantie) hebben we Pure Tatts.

Dit plak tattoo merk werkt samen met verschillende ontwerpers om zo hun eigen tattoo’s vorm te geven. Leuk pluspunt aan dit merk is, is dat ze bij elke aankoop 10% van de opbrengst aan een goed doel schenken, zeker een aanrader dus  om te kopen. Ben je bang dat dit juist het zoveelste plak tattoo merk is in de kleuren goud of zilver, dit zijn ze niet. Door de hype van gouden of zilveren plak tattoo’s heeft Pure Tatts er bewust voor gekozen hun merk enkel uit te geven in de kleur zwart en wit, wat juist een ibiza en zen feeling geeft.

Wil jij deze leuke tattoo’s ook hebben waarvan je gelijk festival fever krijgt? Je kan ze vinden op puretatts.com.

Greetz,
July

 

festiva fever festival fever

1 comment on “Festival fever with Pure Tatts”

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.