Fearless Fashion

Feather weather

03.03.16

Hiii,

Met het huidige rot weer vond ik het echt feather weather. Vandaar mijn post over veren. Na mijn laatste post begon het me te dagen dat ik het meeste over eten schreef. Dus voordat jullie gaan denken dat dit een food blog is, hier is mijn blog post over veren!

Nu dat de Paris Fashion Week in volle gang is, wordt het internet gebombardeerd met streetstyle foto’s. Voor mij betekent streetstyle je eigen stijl uitbouwen tot iets speciaals. En wat is er nu specialer dan veren, zeker als dit in combinatie is met funky schoenen.  Want geef heel eerlijk toe, elk meisje is een schoenen freak. Wie voelt zich nu niet goed met prachtige nieuwe schoenen?

En de veren in mijn collectie beperken zich niet enkel tot mijn schoenen. Zo kan ik een trui en ketting er ook bij rekenen. Laten we zeggen dat excentrieke dingen zeker iets voor mij zijn. En waar houden jullie van?
Veel mensen denken dat er achter mode bepaalde regels verscholen gaan, dit is niet zo! Mode wordt bepaald door de grote designers aan de top, deze ontwerpen de zo genoemde Haute Couture. De grootste streetstyle namen en bloggers weten dat je Haute Couture met een korreltje zout neemt. Wat zeker niet weg neemt dat het prachtige architecturale stukjes kunst zijn.  Zeker ook de moeite waard om te gaan bezichtigen, en weg te dromen naar hogere sferen.

Maar nu verder over de veren. Voor mij een absolute must om te hebben dit seizoen.  Mijn tips voor dit mode seizoen zijn dan ook:

  • Begin met iets standaards
  • Funk it up met te gekke en grappige accessoires.
  • Laat je persoonlijkheid spreken
  • En trek je niet te veel aan wat anderen van je denken, jij bent tenslotte de persoon die het moet dragen
  • Probeer zo veel mogelijk uit, no probz als de combo niet werkt. (misschien heb je wel een nieuwe trend gecreëerd)

greetz  feather lover, July

 

feather

feather trui

feather necklace

 

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.