News Flash

Een open brief aan iedereen!

03.15.18
Weet je wat, misschien wordt het tijd mijn angsten onder ogen te komen.
Ja ik heb letterlijk een kut periode meegemaakt, en weet je dat is oké.
Ik was bang voor de mening van andere en het oppervlakkige karakter dat ik misschien zou krijgen omdat ik een blog had/heb.

Iedereen heeft zijn ups en downs, niks is rozengeur en maanenschijn, nee zelfs niet al die happy mensen op instagram.
Heel eerlijk ben ik al dat happy de peppy, ‘kijk wie ik ben!’, gedoe snot beu. Ja het is oké om niet oké te zijn. Niemand zijn leven is perfect en ook niet van al die bloggers die laten doorschijnen dat het wel is.

Het is moeilijk je echte ik te tonen op het internet, je ware aard. Maar hey, het is echt wel oké om je eens niet goed te voelen. Iedereen heeft van die momenten en eigenlijk vind ik dat je die momenten moet koesteren.

Dat zijn de momenten die je maken tot wie je bent. Niet al die instagram of social media foto’s met je ‘fake’ leven.

Ik snap het ergens wel, het is leuk om je even populair te voelen, zeker als je het idee hebt dat je nergens bijhoort. Maar hey, op elk doosje past een dekseltje, waarom zou jij jezelf moeten veranderen voor some fake ass people. En geloof me ik spreek uit ervaring!

Ja jullie ja, dit is een open brief aan alle ‘vrienden’ die ooit zeiden: ‘we moeten echt eens dringend afspreken en leuke dingen gaan doen!’, maar je daarna nooit meer hoorde. En aan alle mensen van wie ik dacht dat ze vrienden waren maar elk moment zouden aangrijpen om je de grond in te boren!

Of de mensen die ervanuit gingen dat ze op jouw konden vertrouwen, maar hey als jijzelf het eens moeilijk had ,vergeet het maar. Zoek het uit en je staat er alleen voor. Aan al die mensen zou ik willen zeggen:

‘Burn in hell!’

Jammer genoeg ga ik dat niet doen, want heel eerlijk moet ik jullie bedanken om me te laten inzien wat ik zelf in mijn eentje kan doen. Plus we zijn niet meer zo kinderachtig!

Iedereen kent zo wel mensen, mensen die elke kans nemen om je de grond in te boren. Stiekem ontloop ik die mensen maar al te graag. Alhoewel ik moet toegeven dat het makkelijk is om slecht te praten over iemand. But why? waarom wil je het doen? Om jezelf een paar seconden goed te voelen? Even je eigen leven te vergeten en iemand anders zijn leven uit te lachen? Kinderachtig niet?

Maar goed, dit is een brief aan al die mensen. Een open brief aan mensen met wie ik opgegroeid ben, jarenlang mee naar school ben geweest, en waarvan ik nu niks meer hoor!  De mensen van wie ik dacht dat ze vrienden waren, maar eigenlijk wilde ze je zien falen. En guys aan jullie wil ik nu wel even laten weten dat het hier damn goed gaat!

Gewoon een kleine reminder dat het veel beter is om het positieve in elkaar op te roepen. Elkaar te steunen en elkaar niet uit te lachen als iemand in een put zit.

Dus eind goed al goed, kunnen we misschien hieruit beslissen? Een nieuwe start, een nieuwe draai aan het leven? Een zorgeloos leven en een leven waarin je je niks meer aantrekt van de mening van anderen? Ja dat zou een goed begin zijn.

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.