Body, Beauty & Mind

De perfecte zomer benen

05.15.16

Naar aanleiding van onze vorige outfit post, over onze favo rok een post gewijd aan onze benen. Want we kennen het wel, heel de winter kijken we uit naar de zomer, totdat het wel degelijk mooi weer is. Want mooi weer betekend: bloten benen, en voor blote benen moeten we geschoren benen hebben. Plus onze witte melkflessen zijn niet altijd het mooiste in combinatie met rokjes (mensen die van nature bruin zijn, zijn echt gezegend in mijn ogen). Et voila we hebben een vicieuze cirkel waar bijna elke vrouw een hekel aan heeft. Maar wat valt hier dan aan te doen? Zelf denk ik altijd verstand op nul en gewoon gaan, alhoewel dat makkelijker gezegd is dan gedaan. Want wil je wel degelijk mooie rokjes benen dan heb ik hier een paar tips voor jullie die zeker helpen.

 1. Regel 1, scheer je benen altijd, maar dan ook altijd. Dat ze wit zijn maakt niks uit, als ze maar geschoren zijn. Je kan ze natuurlijk ook laten  waxen, laseren of zelfs epileren (voor de durvers onder ons).
 2. Stap 2 van heel het proces of misschien stap 1, maakt niet uit in welke volgorde je het doet. Verzorg je beentjes goed in de zomer, en geef ze de nodige hydratatie. We kennen natuurlijk allemaal Dove hun real beauty reclame’s en hun garantie dat het wel degelijk beter is voor de huid. Eerst geloofde ik er niks van, maar na het te proberen kan ik jullie verzekeren dat het echt 100% waar is. Dus geef je beentjes de nodige aandacht met de nieuwe lijn van Dove: Derma Spa. Zeker een must, want niks verslaat het gevoel van gladde zachte benen en verse linnen lakens toch?
  zachte benen
  Met deze body lotion heb jij gegarandeerd zachte benen. Een echte aanrader voor me time met deze Derma Spa lijn

  zachte benen
  Hoe cute is deze gepersonaliseerde bottle van Dove
 3. Voor wie ook kampt met het witte melkfles syndroom (lees: doorzichtige benen), heeft waarschijnlijk al een hele uitzet van zelfbruiners geprobeerd of spray tans. Meestal met een negatief effect, geloof me ik kan erover meespreken. Na eindeloos zoek is er dan toch 1 product waar ik tevreden over ben, de zelfbruiner van Clarins waarmee je zelf beslist hoeveel je ‘bruint’. Hoe het werkt, simpel na het douchen smeer je je gewoon in met body lotion waar je naargelang je eigen keuze een paar druppeltjes zelfbruiner in doet. Weg is de typische zelfbruiner geur en ook heb je geen last van strepen, klinkt als de hemel toch. Gewoon te verkrijgen bij je parfumerie.
  bruine benen
  Beste zelfbruiner ooit van Clarins

  bruine benen

 4. Nog 1 must voor de zomer, zeker als je open schoenen draagt. Met een mooi kleurtje op je tenen zie je er altijd beter uit. Dus ga voor de zomer eens langs om een pedicure te nemen. Het is gelijk de perfecte ontspan gelegenheid, plus je tenen en voeten zijn klaar om te shinen in die open schoenen. Weet je niet welke kleur mooi staat op je tenen? Ga dan voor een classy donkerbruine tint, of als je eens iets anders wilt proberen, ga dan voor een knal kleur, die geeft gelijk de optische illusie dat je voeten nog bruiner zijn. En dat willen we toch juist? Voet kleurtjes

Nog veel plezier met dit rokjes weer en met jullie mooie benen.
Greetz,
July

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.