Food & Drinks

Cocktails voor beginners

07.08.16

Hebben jullie het nooit, dat je in een bar zit daar een (paar) heerlijke cocktail(s) drinkt en deze eigenlijk ook veel vaker zou willen drinken? En dat het enige probleem is, dat je gewoonweg niet weet hoe je eraan moet beginnen thuis.  Dan is deze nieuwe hippe box zeker iets voor jouw. Zo kan je nu ook  thuis die heerlijke cocktails mixen.

Laat ik het een kickstart product noemen, gemaakt door en maybe voor studenten (natuurlijk voor nog veel meer mensen). Het basis idee is om de cocktailkits bij jullie thuis te krijgen met de juiste hoeveelheid drank en alle andere ingrediënten, wat betekend geen moeilijk gedoe meer met het zoeken naar alle juiste spullen, enkel de glazen natuurlijk.

Klinkt als heaven right? Zo kan je (als de geweldig grote cocktail lover die je bent) verscheidene cocktails thuis uit proberen zonder dat je moet investeren in die dure drank flessen. Kan je gelijk thuis voor je vrienden en familie opscheppen over je bartender skills.
Ps. ik beloof dat dit ons kleine geheimpje blijft dan. 😉

Ben je geïntresseerd in deze box, voor jezelf of om hem als cadeau weg te geven. Ze zijn te koop voor 34,95  euro op www.alchemistbox.be.
Ik ben in ieder geval al fan.
Greetz,
July

cocktail box

cocktail bottles

cocktails box

cocktails bottles

cocktail bottles

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.