Travel

Citytrippen als een pro

04.11.16

Hey guys,
Oh wat heb ik lang gewacht om dat te zeggen. Oké, zoals jullie weten is Fearless Blonde naar Parijs geweest, en het was ge-wel-dig! Uren zou ik kunnen mijmeren over Parijs, maar dat doe ik jullie niet aan. Vandaag ga ik het hebben over citytrippen, want wie kent ze niet, de toeristen die overal de weg versperren  maar dan bedoel ik ook echt de enige echte (lees: gigantische camera, open sandalen of wandelschoenen liefst met witte sokken en een trekrugzak)

Daarom speciaal voor jullie mijn tips om te citytrippen als een pro. En ook de nodige (echte) toeristen te ontlopen, want jullie willen er toch ook juist als een local bij lopen?

 1. Check het weer
  We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar niks is zo vervelend als op je bestemming aan te komen en niet de juiste kleren bij te hebben. Want ja je trekt wel de aandacht  in een short tijdens regenachtig weer.
 2. Ditch de oversized fotocamera
  Echt waar, ik raad het jullie af om met zon grote camera te sleuren. Ten eerste de helft van de tijd doe je er niks mee en ten tweede zoals ik al zei je loopt er enkel mee te sleuren. Geloof me ik spreek uit eigen ervaring. Mijn tip voor als je toch de nodige vakantie kiekjes wilt hebben, neem een leuke polaroid camera mee. Misschien wel iets duurder maar zeker de moeite waard, heb je gelijk je hipster kiekjes bij de hand. En als je toch liever scherpe foto’s hebt, met de huidige camera van je gsm kom je ook al een heel eind, vaak moet deze niet eens onder doen voor een echte camera. En voor de stubborn people (zoals ik) onder ons die perse hun camera mee willen nemen, voorzie dan een mooie rugzak waar die helemaal inpast.
 3. De kleren zijn alles
  Dus net zoals bij nummer 1, de kleren zijn alles. check vooraf je naar een bestemming gaat altijd even welke trends daar heersen. In Parijs bv. prefereren ze minimalistische mode waar de merken liefst niet al te schreeuwerig op staan (dus geen roze Moschino cropped top, als je weet wat ik bedoel). 
 4. Kennis is alles
  Yes, je leest het goed. Met kennis kom je een heel eind, lees voordat je vertrekt de nodig tips over de plekjes die je moet bezichtigen volgens de locals. Ik ben 100% zeker dat je met hun tips echt hidden gems vindt. Een must om als app op je gsm te hebben staan zijn de reisgidsen van Louis Vuitton, hierin vind je voor ieder wat wils.

Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben gehad mijn liefste citytrippers en tot de volgende keer.
Greetz,
July

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.