Outfits

Army voor beginners

03.30.16

Vandaag 1 van mijn eerste outfit posts, en hell yhea ik ben er behoorlijk¬†enthousiast over. Want na veel gepruts met foto camera’s en vingers voor de lens heb ik toch maar besloten dat het een simpele selfie werd. Ah eenvoud kan soms toch zalig zijn, ofja de eenvoud van een selfie dan. Vandaag koos ik voor een simpele casual outfit die het altijd goed doet: jeans broek, witte bloes, army jasje en dan nog een knal accessoire erbij en je kan gaan shinen.

Het duurde dan ook niet lang of ik besloot dat mijn accessoire van de dag mijn nieuwe boho clutch werd. Jong, fris en vooral zomers!army look

1 comment on “Army voor beginners”

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.