Travel

A piece of Paris(dise)

04.09.16

Au revoir Paris,
The Fearless Blonde went to Paris en wij vonden het PARISdise. Voor iedereen die een OCD trekje heeft, is Parijs de place to be. De symmetrische straten een lange nauwkeurig aangelegde boulevards zijn een streling voor het oog. Plus de cultuur en de prachtige architectuur daar is onevenaarbaar.

Het enige minpunt is dat al het eten daar belachelijk duur is. Oké, dat heerlijke taartje van 8 euro is het misschien echt wel waard voor 1 keer. Maar dan blijft het ook bij die ene keer.  En als je dan van jezelf weet dat je een slechte zelfbeheersing hebt op het vlak van zoetigheid, is het vreselijk moeilijk om jezelf in bedwang te houden en geen tonnen met geld aan eten uit te geven. Geloof me ik spreek uit ervaring, jammer genoeg…

Één van onze favoriete plekjes om iets te drinken was dan ook Angelina, dit geweldige tentje ademt de Franse sfeer die vooral te herkennen is aan de absurd kleine tafeltjes waarbij je jezelf in allerlei rare bochten moet wringen om comfortabel te zitten. Nadat je deze uitdaging hebt doorstaan begint ronde 2, keuzes maken. Of je nu wordt verleid door een ontbijtje, een lekkere thee of de geweldig befaamde chocolademelk daar. Één ding is zeker, ze zullen je niet teleur stellen. Wij kozen voor een heerlijk ontbijtje met hun warme chocolademelk (de prijs zullen we wellicht niet vernoemen, want dat doet pijn aan je hart)

Ook een must om te doen in Parijs is, hoe kan het ook anders, tea time bij Ladurée. En voor al degene die hierna nog geld over hebben kunnen zich uitleven in alle kleding winkels doorheen Parijs.

Greetz van een Paris lover,
July

paris
Ontbijt @Angelina

Paris la tour eiffel

Paris
Tea time

Paris

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.